ИНДИВИДУАЛНИ ТРЕНИРОВКИ

POWER PLATE Pro

 зала за индивидуална тренировка

Как действа POWER PLATE Pro:

Бързи вибрации предизвикват силни мускулни контракции в цялото тяло и
така увеличават резултатите от всяка тренировка. Въпреки че времето на тренировката намалява, мускулните влакна се натоварват на 100%.

За сравнение, при класическия фитнес натоварването е 40%.  Уред с леко динамично действие, но висока ефективност, което означава че може да се използва от повечето хора.

Подходящ е за мускулите, кръвообращението, костната и нервната система. В допълнение ще ви накара да се чувствате по-добре поради хормоналните ефекти.
Резултатите върху цялото тяло са впечатляващи и се проявяват още през първата седмица на използване на уреда:

увеличава се мускулната сила и гъвкавост, усъвършенства се формата на тялото и мускулатурата, намалява се подкожната мастна тъкан на местата с големи натрупвания, премахва се целулита, увеличава се виталността на организма, постига се хормонално равновесие, създава се чувство на телесно и психическо благосъстояние, премахва се стреса и напрежението, повишава се метаболизма и се постига цялостно подмладяване на организма.

Вибрациите позволяват вашите мускули да постигнат състояние на максимално съкращение много безопасно и ефикасно. Целият мускул узрява много бързо.
Основното предимство на Fitvibe е неговата ниска прагова стойност на натоварване, натоварваме само мускулатурата, без да товарим ставите. Мускулите стават силни и еластични
Съчетана тренировка след LPG  процедура ще постигнете невероятни резултати върху вашето тяло.

Вибрационната тренировка на POWER PLATE® е идеалното решение за хора, които имат малко свободно време .

включи се сега!

Запишете се онлайн за тренировки, въведете данните и ще се свържем с Вас за уточняване на детайлите.

14 + 1 =